Loading...

Blauwsteen gleuf voor in muur vierkant – Model 21

99,00

Prijs inclusief BTW. De prijzen van tegels zijn steeds per m2.

Is het niet leuk voor een handige Harry om een zelfgemaakte unieke brievenbus in de voortuin te hebben staan? Een gemetselde of een in hout gemaakte brievenbus bijvoorbeeld.

Een brievenbus zonder gleuf is geen brievenbus!

Leveringstarieven
  • Afhalen in onze showroom: Gratis
  • Levering in België: €40
  • Levering in Nederland: €65

De leveringskosten zijn per palet. Op 1 palet past 1 brievenbus of 20m2 tegels. 

Kleine producten zoals huisnummers en onderhoudsproducten worden aan posttarief verzonden.

Sommige producten zoals de design brievenbussen, worden gratis geleverd en geplaatst.

De juiste leveringskosten worden berekend op het afrekenscherm, in functie van het leveringsadres en de gekochte artikelen.

Loading...

Beschrijving

Een blauwsteen gleuf voor in muur vierkant is een goede oplossing wanneer u geen plaats heeft voor een staande brievenbus.

Een blauwsteen gleuf voor in muur is mooi in combinatie met blauwsteen gevelplinten, blauwsteen deur- en raamomlijstingen of met houten afwerkingen.

 

Uitzicht:

Aan Blauwsteen gleuf voor in muur vierkant is een gleuf deze u eenvoudig kan inmetselen in de gevel of een zelf gemetselde zuil. De gleuf is volgens de actuele postnormen

Onderhoud:

Een Blauwsteen gleuf  vraagt geen onderhoud. Blauwsteen is een natuursteen. De naam zegt het zelf, de natuur reinigt de blauwsteen.

Wanneer er eventueel plekken op de een blauwsteen inbouwgleuf zijn verdwijnen deze door de regen en de zon.

Wil je toch je een Blauwsteen gleuf voor in muur een bescherming geven kan je dit doen door een protector – zoals de protector van lithofin – over de gleuf te doen. Deze zorgt voor een kleurloze beschermlaag. Voor een optimale bescherming doe je dit best minstens jaarlijks tot meerdere malen per jaar.

Plaatsen:

Op het internet vindt u tal van instructiefilmpjes voor een blauwsteen inbouwgleuf strak te plaatsen.

Extra weetje

Wettelijk gezien moet je huisnummer zichtbaar zijn vanop de openbare weg. Het huisnummer mag op de gevel of op de brievenbus staan of beide.

Op de brievenbus best het huisnummer lijmen in plaats van boren. Dit om de waterdichtheid van de brievenbus te behouden.

Samenvatting:

een blauwsteen gleuf voor in muur vierkant is een goede onderhoudsvriendelijk  oplossing wanneer u geen vrijstaande brievenbus kan zetten.

Aanverwante producten

-