Loading...

Lithofin Bero 1L

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

17,0076,50

Prijs inclusief BTW. De prijzen van tegels zijn steeds per m2.

Lithofin Bero 1L - 1 fles
17,00
Lithofin Bero 1L - 2 flessen
32,30
Lithofin Bero 1L - 5 flessen
76,50

Roestverwijderaar en Serrizzoreiniger voor het blijvend verwijderen van roest en roestverkleuringen uit ijzerhoudend hard gesteente. Zoals Kandla / platine

Leveringstarieven
  • Afhalen in onze showroom: Gratis
  • Basislevering in België: €65 (levering tot aan deur)
  • Basislevering in Nederland: €95 (levering tot aan deur)
De leveringskosten zijn per palet. Op 1 palet past 1 brievenbus of 20m2 tegels.

Kleine producten zoals huisnummers worden aan posttarief verzonden.

Sommige producten zoals de design brievenbussen, worden gratis geleverd en geplaatst.

Voor brievenbussen optie extra plaatsingsservice mogelijk + € 150 (Enkel in België)

  • Uitbreken oude sokkel + meenemen puin en oude brievenbus
  • Plaatsen nieuwe beton sokkel
  • Plaatsen brievenbus zelfde dag 
  • +- 2 uur voorzien (extra werk wordt aangerekend)
  • Basislevering in België €65 is niet inbegrepen in deze prijs

De juiste leveringskosten worden berekend op het afrekenscherm, in functie van het leveringsadres en de gekochte artikelen.

Loading...

Beschrijving

De veelal in natuursteen aanwezige ijzersporen kunnen door weersinvloeden of door een behandeling met steenreinigers oxideren met het gevolg, dat de steen verkleurt en er roestvlekken ontstaan. Voor het verwijderen van de in veel gevallen storende verkleuringen is Lithofin Bero uitstekend geschikt. Zuurhoudende steenreiniger met speciale roestbeschermende componenten, ontwikkelt voor langdurige werking. Lithofin Bero werkt op roest in en zet dit in een onschadelijke vorm om. Daarom worden roest en alle roestverkleuringen duurzaam verwijderd, of deze nu van een natuurlijk ijzergehalte of van de bewerking afkomstig zijn. Verder worden cementsluier, slijpstof en verontreinigingen van overeenkomstige aard verwijderd. Voor het verwijderen van roest en roestverkleuringen en voor het verwijderen van cementsluier en het reinigen van ijzerhoudend natuursteen. Geschikt voor zuurbestendige harde steensoorten b.v. gneis zoals serizzo, cresciano, calanca en voor graniet zoals sardo wit e.d. Bij gepolijste oppervlakken is de werkzaamheid beperkt. Toepasbaar voor binnen en buiten. Afhankelijk van de soort en de graad van verontreiniging Lithofin Bero met water verdund opbrengen en gelijkmatig verdelen. Na een inwerktijd van ca. 4-8 uur met water afspoelen. Bij zeer hardnekkige roestvlekken kan dit proces na enkele dagen worden herhaald. Tijdens het reinigen moet de steen tegen water worden beschermd. Belangrijk: Het is noodzakelijk om op een onopvallende plaats eerst een proefvlakje te behandelen. Lithofin Bero mag niet op gepolijst of fijngeslepen marmer, kalksteen, betonsteen en andere zuurgevoelige steensoorten worden toegepast. Geëloxeerd materiaal, zink en andere zuurgevoelige materialen worden aangetast. Bij sommige soorten natuursteen kan de kleur donkerder worden, wat na enige tijd echter weer belangrijk minder wordt. Toch moet steeds het gehele oppervlak worden behandeld. Voor sporadische en oppervlakkige vlekken Lithofin MN Cementsluierverwijderaar. De oppervlakte-actieve stoffen, zijn volgens EG-richtlijn biologisch afbreekbaar. Fosfaatvrij.

Extra informatie

Verpakking

1 fles, 2 flessen, 5 flessen

Aanverwante producten

-